Retourbeleid

Retourbeleid

Skylights1.nl levert hoogwaardige producten in uitstekende staat. Als om welke reden dan ook, uw zending niet bevalt, zullen wij het graag vervangen of een retour inplannen.

 

Houd u aan het volgende retourbeleid:

De volgende artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoop worden geretourneerd voor terugbetaling:

  1. Goederen die niet uit de originele verpakking zijn gehaald.
  2. Defecte goederen
  3. Goederen die verkeerd zijn verpakt of niet correct zijn verzonden.
  4. Goederen die niet zijn geïnstalleerd.

 

Boek nog niet (dakdekkers, kranen of timmermannen) voordat u onze producten hebt ontvangen en gecontroleerd hebt op eventuele gebreken.

De klant heeft het recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft de klant nog 14 dagen om het product retour te sturen. De klant krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar het magazijn van Skylights1.nl zijn voor rekening van de klant, tenzij er sprake is van defect product.

 

Skylights1.nl is niet verantwoordelijk voor arbeidskosten die ontstaan door de installatie van verkeerde of defecte onderdelen. Als uw zending aankomt en beschadigd lijkt, inspecteer dan het pakket grondig, en als de inhoud beschadigd lijkt weigert u de zending. Wij zullen er alles aan doen om u met spoed een nieuwe bestelling te bezorgen.

Terugbetalingen voor geretourneerde artikelen worden binnen 10 werkdagen verwerkt.

Retour verzendkosten zijn de verantwoordelijkheid

van de klant, tenzij er sprake is van defecte goederen.

Voordat u een bestelling plaatst, moet u ervoor zorgen dat u de juiste unit-maat hebt gekozen en vooraf met uw dakdekker hebt overlegd. Als u de verkeerde maat of maten hebt gekocht, moeten we de hele bestelling annuleren en het gelden terugstorten.

In dit geval zullen wij tot 5% transactiekosten in mindering brengen en in de gevallen dat wij uw bestelling al hebben verzonden, zullen wij ook de retourverzendkosten in mindering brengen. Houd er rekening mee dat terugbetalingen worden verwerkt binnen 10 werkdagen nadat de producten zijn teruggestuurd naar ons magazijn.