Vaak Gestelde Vragen

Welke garanties bieden jullie?

Wij bieden 10 jaar garantie op al onze daklichten.

Wat dekt de garantie?

Onze garantie is CE-gecertificeerd en voldoet aan de Europese normen. Zolang u uw dakicht plaatst volgens onze instructies, is de garantie tien jaar geldig. Hiermee bent u gedekt voor eventuele gebreken of schade en bieden wij een nazorgservice.

Hoe kan ik een prijs krijgen?

Al onze daklicht prijzen staan op onze productpagina. Kortingen kunnen worden gegeven als een bestelling boven de 6000, en het wordt gegeven als handelsprijs. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie als u een grote bestelling wilt doen, zodat we u een kortingscode kunnen geven.

Hoe snel kan ik mijn bestelling geleverd krijgen?

Hoe snel u uw raam ontvangt, hangt ervan af waar u zich in Nederland bevindt.

Wij bieden gratis levering aan binnen 3 tot 6 werkdagen voor bestellingen binnen Noord-Holland.

Wij bieden landelijke levering in heel Nederand en u ontvangt uw bestelling binnen 6 werkdagen als u kiest voor de economy delivery optie. Als alternatief kunnen wij express leveren binnen 1 tot 2 werkdagen met extra kosten. U bent ook meer dan welkom om bij ons af te halen. 

Zie ons tabblad Verzendinformatie voor meer informatie over verzending.

Kan ik mijn daklicht persoonlijk afhalen?

Ja, dat kan! Zodra u uw bestelling heeft geplaatst en betaald, neem dan contact op met ons Klantenservice Team dat regelt dat uw bestelling klaar ligt voor afhalen.

Kan ik de verzendkosten naar mijn locatie berekenen?

Ja, dat kan. Als u naar de kassa gaat kunt u voordat de bestelling geplaatst wordt een berekening van de bezorgkosten zien.

Installeren jullie ook?

Nee, wij installeren niet. Wij leveren alleen de daklichten. Wij raden u aan een gerenommeerde daklegger bij u in de buurt te zoeken die de installatie vakkundig kan uitvoeren.

Wat is de maximale Ug-waarde?

De maximale Ug-waarde van onze dakramen is 0,9 W/m²K.

Kan ik jaloezieën op mijn daklicht laten plaatsen?

Ja, u kunt ze laten installeren zodra uw daklicht is gemonteerd!

Aangezien de installatie van jaloezieën achter de beglazing het risico op thermische stress glasbreuk verhoogt, adviseren wij u de jaloezieën op een minimale afstand van 150 mm van het glas te installeren.

Zal het lawaai maken als het regent?

We leveren daklichten met dubbele en driedubbele beglazing voor een optimale geluidsisolatie. Dit helpt dan weer om regenlawaai tot een minimum te beperken.
Hoe meer glas, hoe beter de geluidsisolatie en hoe groter de afstand tussen elk glas, hoe beter de geluidsisolatie. Al onze dakramen zijn ontworpen met deze factoren in gedachten.
Wij bieden dakramen met standaard 6 mm gehard veiligheidsglas en een royale ruimte van 15 mm tussen de ruiten en de bodem. De ruiten zijn 8 mm dik, waardoor het geluid maximaal wordt beperkt.

Waar komen uw daklichten vandaan? Worden ze in Nederland gemaakt?

Onze lichtkoepels worden in Europa gemaakt.

Wat maakt ons anders dan de rest van de markt?

Skylights1.nl staat garant voor het leveren van topkwaliteit producten tegen de beste prijs, door alles in eigen huis te produceren en te leveren.

Welke accessoires heb ik nodig?

Naast uw dakraam hebt u schuimkoord, weerbestendige silicone en gootstukken nodig. Deze staan allemaal op onze website, zodat u alles wat u nodig heeft bij ons kunt bestellen.

Kan ik de volgende dag geleverd krijgen?

Ja, wij bieden expreslevering naar de meeste postcodes. Bekijk deze service op onze website of bel ons.

Hoe kan ik voor mijn daklicht betalen?

Wij accepteren iDeal, Klarna, PayPal, Credit en/of Debit Cards (Stripe), Google Pay, Amazon Pay en Direct Bank Transfer. Deze betaalmethoden worden u aangeboden bij het uitchecken. Helaas accepteren wij alleen betaling vooraf.

Welke helling moet mijn vak daklicht hebben?

Het is belangrijk om uw daklicht onder een lichte hoek ten opzichte van de horizon te installeren, zodat het water van het glas kan lopen en er geen plassen ontstaan. Wij raden aan het daklicht onder een hoek van 6 tot 45° te plaatsen. Het loont de moeite om voor het aanbrengen van de silicone een paar minuten extra tijd uit te trekken voor een watertest.

Wat is de levertijd van artikelen die op voorraad zijn?

De levertijd hangt af van de grootte van de unit en de exacte locatie in Nederland. Voeg het artikel toe aan uw kaart, voer uw postcode in en u ziet alle leveringsopties naar uw locatie. Houd er rekening mee dat u in dit stadium niets in rekening wordt gebracht. Pas na het afrekenen wordt de bestelling geplaatst.

Wat is de maximale helling voor deze dakramen?

Minimaal 6, maximaal 45 graden.

Hoe plaats ik een bestelling? Kan ik dat telefonisch doen?

De website is de enige plaats om een bestelling te plaatsen, en we nemen geen bestellingen aan via de telefoon, maar we zijn altijd bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden, of u te assisteren tijdens een bestelling.

Kan ik de levering uitstellen als ik nog niet klaar ben?

Ja, laat ons eventuele instructies voor levering of leveringsdata weten in het vak "opmerkingen" tijdens het afrekenen.

Kan ik mijn eigen tint aanbrengen?

U kunt een tint bestellen voor uw daklicht door de optie te selecteren op onze maatwerk calculator. Wij bieden een groen of blauw getinte optie.

Moet het raam bij aankomst worden gemonteerd?

Nee, de daklichten worden kant-en-klaar geleverd (vergeet niet uw accessoires apart te bestellen).

Dubbel of driedubbel glas?

Daklichten met driedubbel glas hebben doorgaans een betere U-waarde en geluidsweerstand.

Dit betekent dat een daklicht met driedubbel glas betere geluiddempende eigenschappen heeft als u in een lawaaierige omgeving woont.

Het voordeel van een lagere U-waarde is dat er minder warmte verloren gaat. Dus als u van plan bent een groter daklicht of meer dan één daklicht op uw uitbouw te plaatsen om meer natuurlijk licht binnen te laten, raden wij u aan voor driedubbel glas te kiezen. Dit omdat u dan bespaart op uw energierekening en minder warmte verliest.

Lichtkoepels met dubbele beglazing zijn meestal lichter in gewicht en gemakkelijker te installeren, maar ze zijn niet zo goed in warmteverlies en geluidsreductie als driedubbele.